dimarts, 17 de gener del 2012

Uns segons importants pel camí

La Comissió de Camí Amic està d'enhorabona! Per fi hem aconseguit que es revisin els semàfors Pelican de les cruïlles annexes a l'Escola, i n'augmentin els segons de la fase en vermell per als cotxes.

Fa prop d'un any es col·locaven els semàfors de tipus Pelican, com una de les actuacions emmarcades en el projecte del Camí Escolar de la Sagrada Família. Aquests semàfors afegien una fase en vermell, anterior a l'habitual àmbar per als cotxes, mentre els vianants tenien verd. Però a la pràctica vam comprovar que quan els cotxes giraven i arribaven al pas de vianants, aquesta fase ja havia acabat i es trobaven amb l'habitual i sovint poc respectat àmbar.

Des de la comissió s'ha estat treballant colze a colze amb el Pla Comunitari i la Tècnica de Barri, per tal d'aconseguir que s'esmenés aquesta situació. Finalment i després d'algunes negatives, s'ha solucionat per part de Mobilitat.

En els proper mesos, i fins a l'inauguració del camí cap a finals d'Abril o principis de Maig,  ens queda molta feina. Aquesta petita victòria ens esperona a seguir, passa a passa, fent camí. Us hi esperem per fer junts aquest últim, o ben mirat, primer tram.

Us mantindrem informats.
Comissió de Camí Amic FG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada