dimarts, 18 d’octubre del 2011

Trias aparca fins l'any vinent la reordenació del trànsit a la Sagrada Família

El tema de la mobilitat entorn del temple centra la reunió entre el regidor de l'Eixample i els veïns
L'entitat espera una proposta abans d'acabar el 2011


El regidor del districte de l'Eixample, Gerard Ardanuy, i l'associació de veïns de la Sagrada Família es van reunir la setmana passada per intercanviar opinions sobre les necessitats del barri. Els uns i els altres van coincidir a dir que en el cor de les problemàtiques hi ha les dificultats de mobilitat entorn del temple de Gaudí. Ardanuy va intentar calmar els ànims dels veïns, cansats de les aglomeracions entorn de la Sagrada Família, assegurant-los que és una prioritat de l'alcalde Trias resoldre els problemes que generen els autocars turístics i les cues de visitants a les voreres. Per això, el consistori s'ha compromès a entregar d'aquí a unes setmanes als veïns un pla per reordenar el trànsit al voltant del temple de la Sagrada Família.

El regidor del districte va explicar que diferents departaments de l'Ajuntament treballen en el pla de mobilitat de la Sagrada Família. El president de l'entitat veïnal, Jaume Torrens, espera tenir el document abans de final d'any. Torrens voldria que “els veïns, i no els mitjans de comunicació, fossin els primers a conèixer les propostes de millora de mobilitat i que aquestes no fossin tancades, sinó que en el cas que fos necessari, s'hi pogués fer alguna modificació”.

Torrens va mostrar la seva preocupació per la possibilitat que aquest pla no recollís cap de les demandes que han fet. Però, en el transcurs de la reunió, Ardanuy va reiterar que el pla tindria en compte totes les demandes que els veïns havien fet arribar al consistori. “Sé que l'associació de veïns voldria estar en el procés de redacció del projecte, però no pot ser. Tanmateix, tindrem present cada una de les aportacions que l'entitat ha fet arribar a l'Ajuntament”, va concloure el regidor de l'Eixample.

El patronat potenciarà la venda en línia

Mentre el pla de mobilitat no arriba, el Patronat de la Sagrada Família treballa perquè fins a un 90% de les entrades es puguin vendre a través d'internet. Des de fa un any, ja es poden comprar les entrades individuals i també les que inclouen audioguia. Pròximament es podran adquirir les entrades per a visites guiades i per als ascensors.

Font: El Punt Avui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada